Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Διευκρινίσεις ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης από το ΣΔΟΕ

Διευκρινήσεις αποφάσισε να ζητήσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης από το ΣΔΟΕ, προκειμένου ν ανταποκριθεί στην πρόσκλησή του, για να παραδόσει τα στοιχεία δαπανών από το 2007 έως το 2009.


Nωρίτερα, πραγματοποιήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στο σύλλογο για το θέμα, που ανέκυψε μετά από ανώνυμη καταγγελία στους "ράμπο" του Υπουργείου Οικονομικών για οικονομικές ατασθαλίες στο διδκηγορικό σύλλογο.

Αποφασίστηκε να δοθούν τα στοιχεία, αλλά αφού ζητηθούν "τεχνικές διευκρινίσεις" από το ΣΔΟΕ, καθώς τα παραστατικά είναι πάρα πολλά και μεγάλος ο όγκος όλου του υλικού. Αποφασίστηκε επίσης, να ζητηθεί αντίγραφο της δισέλιδης γραπτής καταγγελίας, βάσει της οποίας προκλήθηκε ο έλεγχος, αλλιώς ο δικηγορικός σύλλογος προτίθεται να καταθέσει μήνυση.

Σε ανακοίνωση που είχε προηγηθεί του διοικητικού συμβουλίου, ανέφερε ότι: "Το συμβούλιο θα αποφασίσει για εξώδικες και δικαστικές ενέργειες κατά των υπαιτίων της υποβολής ψευδούς και δόλια μεθοδευμένης καταγγελίας σε βάρος του συλλόγου, που προκάλεσε το μειωτικό για το κύρος του έλεγχο του ΣΔΟΕ και τη δυσφημιστική δημοσιότητα που επακολούθησε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com