Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ντ. Μπακογιάννη: «Έκλεισε για μένα ο κύκλος της αυτοδιοίκησης»

Για αδράνεια κατηγόρησε την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου η ανεξάρτητη βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σημειώνοντας ότι προχωρά με ρυθμούς χελώνας στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει, ωστόσο, να εφαρμοστούν.


"Υπέρ της εφαρμογής του Μνημονίου" τάχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας πως "η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει ρότα σε ορισμένους τομείς, διαφορετικά τα πράγματα θα χειροτερεύσουν".

Άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους τρόπους με τους οποίους διαχειρίζεται τα ζητήματα της οικονομίας, χαρακτηρίζοντας "παράλογο" τον τρόπο φορολόγησης των επιχειρήσεων και "αναποτελεσματικές" τις μεθόδους πάταξης της φοροδιαφυγής.

Χαρακτήρισε, ωστόσο, τα 23 μέτρα που προτείνει η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς "σωστά και απολύτως λογικά".

"Θα πολιτευτώ θετικά, θα προτείνω θετικά και δεν θα ασχοληθώ με μικρότητες" σημείωσε η κυρία Μπακογιάννη, αναφερόμενη στην απ' εδώ και στο εξής πορεία της.

"Τελείωσε η περίοδος των μικροκομματικών κυβερνήσεων" δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο της ίδρυσης του νέου κόμματος ύστερα από τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Η ανεξάρτητη βουλευτής ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να είναι υποψήφια για την περιφέρεια Κρήτης στις νομαρχιακές εκλογές, σημειώνοντας πως "ο κύκλος της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει κλείσει για μένα". Γενικότερα είπε ότι θα στηρίξει ικανούς υποψήφιους, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.

Απέρριψε την υποψηφιότητα Πλακιωτάκη λέγοντας ότι στόχος είναι να διατηρηθεί ο μηχανισμός της Ν.Δ. στην Κρήτη, ενώ χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Κικίλια ως "επιλογή υψηλού πολιτικού ρίσκου". Για τον δήμο της Αθήνας είπε ότι στηρίζει τον Νικήτα Κακλαμάνη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στηρίξει υποψηφιότητες από οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com