Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Υποψηφιότητα Δανιηλίδη στο δήμο Νεάπολης - Συκεών

Το νέο Δήμο Νεάπολης- Συκεών ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει ο νυν δήμαρχος Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.«Ανταποκρίνομαι θετικά στην πρόσκληση των χιλιάδων συμπολιτών μου από τους δήμους Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων για να ηγηθώ ενός συνδυασμού νίκης, προοπτικής και επιτυχίας.

Συμμετέχω ενεργά στη διαμόρφωση μιας μεγάλης δημοκρατικής, προοδευτικής, πλειοψηφικής συμμαχίας πολιτών, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού δήμου και μίας καινούργιας πόλης», δήλωσε ο κ. Δανιηλίδης και υπογραμμίζει:

«Καλώ όλες τις παραγωγικές και κοινωνικές δυνάμεις, τα προοδευτικά κόμματα, τους τοπικούς φορείς, τις κινήσεις πολιτών, τους συλλόγους, τα σωματεία, να υποστηρίξουν μια αυτοδιοικητική υποψηφιότητα με γόνιμο παρελθόν, επιτυχημένο παρόν και δημιουργικό μέλλον».

Από το 1994 ο Σ. Δανιηλίδης εκλέγεται συνεχώς δήμαρχος Συκεών, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις θητείες.

Αύριο αναμένεται να ανακοινώσει τη δική του υποψηφιότητα για τον δήμο Νεάπολης-Συκεών και ο δήμαρχος Νεάπολης Ναθαναήλ Λαδόπουλος, ο οποίος εκλέχθηκε δύο φορές, επίσης με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

website counter
friend finderplentyoffish.com