Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Θ. Πάγκαλος: Δεν δέχομαι καπέλο, δέχομαι συνεργασία

Περαιτέρω διευκρινίσεις για τη δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία δεν δέχεται «καπέλο», έδωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος με συνέντευξή του στο Mega. «Δεν ανέχεται το κεφάλι μου καπέλο. Δέχομαι τη συνεργασία, ότι κάποιος ξέρει καλύτερα από μένα κι ο πρωθυπουργός είναι πάνω από όλους μας», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.



"Συντονιστής είναι ο Πρωθυπουργός", πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν έχει τέτοιο θεσμικό ή πολιτικό ρόλο.

Όσον αφορά στη δημιουργία υπουργείου προεδρίας, δήλωσε ότι δεν το θεωρεί καπέλο. "Είναι θέμα του πρωθυπουργού να κρίνει αν έχει ανάγκη ή όχι έναν υπουργό Προεδρίας, που θα έχει τον συντονισμό ορισμένων οργάνων, όπως η Κυβερνητική Επιτροπή. Είναι δικό του θέμα, πώς θα οργανώσει την δουλειά του. Δεν θα το θεωρήσω υποβάθμιση ό,τι αποφασίσει".

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναγνώρισε την ανάγκη βελτίωσης στο συντονισμό του κυβερνητικού έργου, τονίζοντας παράλληλα ότι "υπάρχουν υπάλληλοι στα υπουργεία που μπορούν να κάνουν ζημιά".

Δήλωσε στρατιώτης της κυβέρνησης και του κόμματος, λέγοντας: "Ό,τι δουλειά μου δίνει ο πρωθυπουργός θα την κάνω με τον καλύτερο τρόπο. Για λόγους που αφορούν μια τόσο μακρά πορεία, με τόσες περιπέτειες, δεν έχω μωροφιλοδοξία. Φιλοδοξία έχω να πετύχω αυτά που ανατίθενται. Τα αξιώματα δεν με ενδιαφέρουν".

Ο θ. Πάγκαλος αρνήθηκε ότι βρίσκεται σε αντιπαράθεση με άλλα μέλη του υπουργικού συμβουλίου -δεν έχει "καταχεριάσει" κανέναν, είπε-, ενώ αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια, τόσο για το Γιάννη Ραγκούση όσο και για το Χάρη Παμπούκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com