Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Παν. Παναγιωτόπουλος: Ενότητα, αλλιώς διαγραφές

«Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για τη χώρα, δεν θα βρεθούν βουλευτές που θα θελήσουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην παράταξη» εκτιμά ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Realnews. Δεν αποκλείει, ωστόσο, νέες διαγραφές, εφ'όσον υπάρξουν διαφοροποιήσεις.



"Νομίζω ότι τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους", απάντησε σε ερώτημα για τις συνέπειες που θα έχει όποιος δεν λάβει το μήνυμα.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος πρόσθεσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς "δεν ζήτησε μόνο τη στήριξη των επιλογών της ηγεσίας αλλά και την ενεργό συμμετοχή των πάντων στον κοινό αγώνα".

Αναφερόμενος στην επιλογή του κόμματός του στο πρόσωπο του Βασίλη Κικίλια για την περιφέρεια Αττικής, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε πως "δεν μπορεί από τη μία να ζητάμε να έρθουν οι τριαντάρηδες στο προσκήνιο και από την άλλη να απαιτούμε να έχουν 15 και 20 χρόνια πολιτικής εμπειρίας" και πρόσθεσε "ας περιμένουμε να ακούσουμε τον Βασίλη να μιλάει πολιτικά στην τελική ευθεία προς την εκλογική κάλπη. Έχει μια αμεσότητα και μια γνησιότητα που θα εκπλήξει όλους θετικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com