Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Χτίζεται στρατηγείο στο Μαξίμου

Επιβεβαιώνοντας τις επικείμενες αλλαγές στη δομή και τη λειτουργία της κυβέρνησης ο Γιώργος Πεταλωτής επισήμανε πως στόχος είναι να δημιουργηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου «ένα γραφείο στρατηγικής και υλοποίησης της πολιτικής της κυβέρνησης». Σχετικά με την παραίτηση της νομικής συμβούλου του πρωθυπουργού, Γλυκερίας Σιούτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι επρόκειτο για ζήτημα ηθικής τάξης.


Ο Γ. Πεταλωτής ανέφερε ότι σύντομα θα υπάρξει ολοκληρωμένη εισήγηση της επιτροπής που μελετά τη δομή και τη λειτουργία του πρωθυπουργικού γραφείου και του πρωθυπουργικού συμβουλίου, με αντικείμενο τη συγκρότηση" στρατηγείου" στο Μέγαρο Μαξίμου.

"Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται είναι εικασίες καθώς ο λαός ορθά δεν αφήνει περιθώρια για ενασχόληση με θέματα που δεν αφορούν στα προβλήματα του", ήταν το σχόλιό του για την ονοματολογία που αφορά στις αλλαγές προσώπων στους άμεσους συνεργάτες του πρωθυπουργού, αλλά και στο υπουργικό συμβούλιο. " Ισχύουν οι δηλώσεις της κυβέρνησης για την αναπλήρωση των θέσεων υπουργών που μπορεί να είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ισχύουν και οι δηλώσεις για αλλαγές ανεξάρτητα από πρόσωπα", διευκρίνισε

Για λόγους ευθιξίας παραιτήθηκε η Γλυκερία Σιούτη

Στην ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου παρέπεμψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τους δημοσιογράφους για την παραίτηση Σιούτη, μιλώντας ταυτόχρονα, για κανόνες δεοντολογίας και ευθιξίας. "Για την κυβέρνηση είναι κορυφαίο θέμα η ηθική υπόσταση και μαζί με τη δεοντολογία είναι σεβαστές αρχές, εξίσου με τη νομιμότητα", τόνισε ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε: "Η κ. Σιούτη έχει προσφέρει πάρα πολλά, δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραιτηθεί , αλλά η ίδια επέμεινε στην απόφασή της για λόγους ευθιξίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com