Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

«Έκλεισε για μένα ο κύκλος της αυτοδιοίκησης» δηλώνει ο Δ. Αβραμόπουλος

«Εδώ και χρόνια έχω πει ότι ο κύκλος της αυτοδιοίκησης έκλεισε οριστικά με την οκταετή θητεία μου στο δήμο της Αθήνας.» Με τη δήλωση αυτή απαντά μέσω συνέντευξής του στα ΝΕΑ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην πρόταση Καρατζαφέρη να στηριχθεί από κοινού η υποψηφιότητα Αβραμόπουλου για την περιφέρεια Αττικής.




Παράλληλα τονίζει πως ο Βασίλης Κικίλιας που έχει πάρει το χρίσμα της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής είναι νέος και άφθαρτος πολιτικός και σημειώνει για την υποψηφιότητά του πως είναι "μια πρόταση τόλμης, ανανέωσης και υπέρβασης".

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να προκύψουν εσωκομματικά ζητήματα στη ΝΔ σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, δεν αποκλείει να γίνουν "διορθωτικές κινήσεις", επισημαίνοντας πως θα γίνουν "πάντα σε πνεύμα ενότητας".

"Είναι νωπή η εντολή στην νέα ηγεσία η οποία προωθεί πολιτικές ανασυγκρότησης της παράταξης με παράλληλη άσκηση υπεύθυνου αντιπολιτευτικού ρόλου", λέει και προσθέτει πως "η ΝΔ σταδιακά απαλλάσσεται από το όποιο κακό παρελθόν και επανασυνδέεται με την ιστορία της".

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επίσης αναφέρει πως όσοι επιχειρήσουν να αποσταθεροποιήσουν τη ΝΔ δεν έχουν καμία ελπίδα και προβλέπει πως σύντομα το κόμμα του θα καταστεί και πάλι αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης.

Ερωτηθείς αν έχει έρθει η ώρα να μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, λέει ότι "πότε μιλούν οι πολιτικοί, το κρίνουν οι ίδιοι και κρίνονται από αυτό" ενώ λέει για το νέο κόμμα που ετοιμάζει η Ντόρα Μπακογιάννη: "Το χώρο για να περάσουν οι όποιες νέες πρωτοβουλίες τον ανοίγουν οι πολίτες. Όσο για την ευρύτερη φιλελεύθερη δημοκρατική και προοδευτική κεντροδεξιά, πάντα πίστευα στη δύναμη της ενότητας των δυνάμεών της. Αλλά, κατά πώς είχε πει και ο Μάο, 'αφήστε όλα τα λουλούδια ν' ανθίσουν'".

Και η ΝΔ επισήμως έχει απορρίψει την πρόταση Καρατζαφέρη να στηριχθεί από κοινού για την περιφέρεια Αττικής, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Η ΝΔ έχει υποψήφιο νίκης, τον Βασίλη Κικίλια, που θα εκφράσει με συνέπεια την πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα του μνημονίου και τις ευθύνες εκείνων που το ψήφισαν» ήταν η απάντηση της Ρηγίλλης.`

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com