Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Με την υπογραφή συμβάσεων από όλες τις τράπεζες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για τo ΤΕΜΠΜΕ

Με την υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας από όλες τις τράπεζες και την αποστολή της εγκυκλίου στα υποκαταστήματα θα μπορούν οι επιχειρηματίες να καταθέτουν αιτήσεις για την ένταξη στα προγράμματα ΤΕΜΠΜΕ σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομίας.


Υπενθυμίζεται πως τα προγράμματα ισχύουν από την ημέρα υπογραφής του οδηγού εφαρμογής από τους αρμόδιους υπουργούς δηλαδή από τις 13/05/10 για το πρόγραμμα "Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων Δανείων για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και υπηρεσιών" και από τις 19/05/10 για το πρόγραμμα "Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων Δανείων για την Κάλυψη Φορολογικών και Ασφαλιστικών Υποχρεώσεων ΜΕ/ΠΜΕ".

Οι συμβάσεις συνεργασίας έχουν σταλεί σε 37 τράπεζες.

Για το πρόγραμμα αγοράς πρώτων υλών έχουν υπογράψει τη σύμβαση οι Alpha Τράπεζα, EFG Eurobank Ergasias, Proton Bank, Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, Συνεταιρ. Τράπεζα Δυτ. Μακεδονίας, Συνεταιρ. Τράπεζα Καρδίτσας, Συνεταιρ. Τράπεζα Λέσβου-Λήμνου, Συνεταιρ. Τράπεζα Νομού Σερρών.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα για την κάλυψη φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων έχει υπογραφεί από τις Alpha Τράπεζα, EFG Eurobank Ergasias, Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, Συνεταιρ. Τράπεζα Δυτ. Μακεδονίας, Συνεταιρ. Τράπεζα Καρδίτσας, Συνεταιρ. Τράπεζα Λέσβου-Λήμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com