Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Γ. Καρατζαφέρης: Οι πρώην και νυν αρχηγοί να μην βάζουν εμπόδια στις ανακρίσεις

Να μην βάζουν εμπόδια στις ανακρίσεις κάλεσε τους πρώην αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την Εξεταστική της Siemens. Ακόμη χαρακτήρισε αλαζονική την άρνηση του Κ. Σημίτη και του Κ. Καραμανλή να προσέλθουν στην Εξεταστική.


Η αλαζονεία των Κ. Σημίτη και Κ. Καραμανλή να μην προσέλθουν στην εξεταστική της Siemens πρέπει να ελεγχθεί δεόντως και με σοβαρότητα καθώς κανείς δεν βρίσκεται υπεράνω των νόμων ανέφερε ο Γ. Καρατζαφέρης.

Ακόμη τόνισε πως «Τόσο οι πρώην αρχηγοί και Πρωθυπουργοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Νέας Δημοκρατίας, όσο και οι νυν αρχηγοί, ό ένας εκ των οποίων ο Πρωθυπουργός, ας φροντίζουν να μην βάζουνε εμπόδια στις ανακρίσεις. Υπάρχουν μεγάλα ονόματα, τα οποία δυστυχώς η Πολιτεία δεν βοηθάει στην αποκάλυψή τους».

Στη συνέχεια επέρριψε ευθύνες και στο ΣΔΟΕ και την ΤτΕ ενώ ζήτησε τόλμη από τον Γ. Παπανδρέου και τον Α. Σαμαρά για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. « Ούτε ο ΣΔΟΕ ανοίγει τους λογαριασμούς που πρέπει για όσα ξέρουμε ότι υπάρχουν αλλά ούτε και η Τράπεζα της Ελλάδος ανοίγει λογαριασμούς υπευθύνων. Θέλω να πιστεύω ότι είναι μια κομβική στιγμή για την Δημοκρατία. Εάν τολμήσει ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς, τότε θα ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση αλλιώς η κατάσταση θα καθαρίσει εμάς» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com