Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Κόβει την χορηγία στον ΠΑΟΚ ο ΟΠΑΠ

Δυο μέρες μετά τα άγρια επεισόδια και τους βανδαλισμούς στη Λαμία, ο ΟΠΑΠ δραστηριοποιήθηκε άμεσα και ανακοίνωσε ότι κόβει την χορηγία προς τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για έργα στο γήπεδο της Τούμπας. Επρόκειτο για χορηγία ενός εκατομμυρίου ευρώ που θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε έργα για την ασφάλεια του γηπέδου, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Τα σοβαρά επεισόδια στη Λαμία, εντός και εκτός γηπέδου πριν από αγώνα χάντμπολ από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, οδήγησαν την ΟΠΑΠ ΑΕ σ' αυτή την απόφαση.

Η ανακοίνωση του οργανισμού:

Το ΔΣ της ΟΠΑΠ ΑΕ, στο πλαίσιο της απόφασής του να συνεισφέρει στην πάταξη της βίας στον αθλητισμό, είτε αυτή εκδηλώνεται εντός, είτε εκτός των γηπέδων και μάλιστα από οργανωμένες ομάδες οπαδών και αδιαμφισβήτητα με οργανωμένο τρόπο, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι αδυνατεί να προχωρήσει στη χορηγία προς τον Ε.Σ. ΠΑΟΚ, την οποία αιτήθηκε η διοίκησή του πριν λίγες ημέρες, προκειμένου να αποκαταστήσει την ασφάλεια του γηπέδου της Τούμπας.

Τα βίαια γεγονότα του Σαββάτου στη Λαμία, στο περιθώριο του αγώνα χάντμπολ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, υποδηλώνουν την αδυναμία των συλλόγων, αλλά και την άρνηση μέρους των οπαδών, να αποτρέψουν και να αποφύγουν καταστάσεις οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό.

Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να βρει πόρους από άλλη πηγή προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα βελτίωσης του γηπέδου της Τούμπας, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τους αγώνες του προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ στα τέλη Ιουλίου.

Αν δεν βρεθεί αυτό ποσό, τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αγωνιστεί σε άλλο γήπεδο. Το Καυτανζόγλειο Στάδιο θα είναι η επόμενη επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com