Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά δύο εφημερίδων προανήγγειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Για «συκοφαντική επίθεση» και «νέα ύπουλη προσπάθεια στοχοποίησής» του έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, σχολιάζοντας πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα δύο κυριακάτικων εφημερίδων, ενώ προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.


Όπως σημείωσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος τα δύο δημοσιεύματα "επιχειρούν να με εκθέσουν στην κοινή γνώμη, δημιουργώντας εντυπώσεις αθέμιτου πλουτισμού μου και επινοώντας σενάρια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας σχετικά με τον τρόπο διαβίωσης και ειδικότερα με τον τρόπο απόκτησης της κατοικίας εμού και της οικογένειάς μου".

Πρόσθεσε ότι απέκτησε την κατοικία με "πλήρως διαφανή τρόπο και σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες", που καμία σχέση δεν έχουν "με τα σημερινά πρωτοσέλιδα σενάρια των δύο εφημερίδων".

Ακόμη τόνισε ότι ζει με την οικογένεια του στον δεύτερο όροφο του διατηρητέου ακινήτου, το οποίο, ύστερα από τέσσερα χρόνια διαμονής με ενοίκιο. "Επιλέξαμε πρόσφατα με τη σύζυγό μου την αγορά του μέσω τραπεζικού δανεισμού και εγγραφής υποθήκης", ανέφερε, προσθέτοντας ότι όλα τα στοιχεία και τα παραστατικά "είναι κατατεθειμένα με διαφάνεια στις αρμόδιες αρχές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com