Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Η «Μαγεία της Επιστήμης» στο πρώην στρατόπεδο Μακεδονομάχου Κόδρα

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΠΑΡΑΘΙΝΟΥΠΟΛΗΣ με «Τη Μαγεία της Επιστήμης». Ένα εργαστήριο, όπου παρουσιάζονται διασκεδαστικά, εύκολα και απλά πειράματα, που σκοπό τους έχουν να σας φέρουν πιο κοντά στα μυστήρια του κόσμου της Φυσικής. Απλά, καθημερινά υλικά, με την καθοδήγηση ειδικών εκπαιδευτών, αποκτούν ιδιότητες που δεν έχετε φανταστεί, και σας δίνουν τη δυνατότητα να κατανοήσετε βασικές αρχές της Φυσικής.


Η ΠΑΡΑΘΙΝΟΥΠΟΛΗ πραγματοποιείται από τη 1 ως τις 6 Ιουνίου για δέκατη συνεχή χρονιά, στο πρώην στρατόπεδο Μακεδονομάχου Κόδρα, με θέμα "10 χρόνια ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ". Ο χώρος μεταμορφώνεται σε "μαγική πόλη", σε μία πόλη του παραμυθιού, όπου έμπειροι εκπαιδευτικοί και εμψυχωτές υποδέχονται και καθοδηγούν τα παιδιά στις διάφορες δραστηριότητές τους.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να διευρύνουν τους ορίζοντες των γνώσεών τους, να εξασκήσουν τις δημιουργικές τους ικανότητες, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και την αισθητική τους, να έρθουν σε επαφή με άλλα παιδιά και να περάσουν δημιουργικές ώρες απασχόλησης μαζί με τους γονείς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com