Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Χρ. Παπουτσής: Η ατιμωρησία ανήκει στο παρελθόν

«Ξένο σώμα» χαρακτήρισε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ όσα στελέχη του κόμματος επέδειξαν έκνομες συμπεριφορές. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real News», ο Χρήστος Παπουτσής διαμήνυσε πως η διερεύνηση όλων των υποθέσεων θα είναι πλήρης και προς όλες τις κατευθύνσεις, μηδενός εξαιρουμένου.


Υποστήριξε ότι η ατιμωρησία ανήκει στο παρελθόν και δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να "ματώσει" για να βρεθεί η αλήθεια, καθώς το διακύβευμα είναι η αξιοπιστία των δημοκρατικών θεσμών.

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κλήσης του Κώστα Καραμανλή για να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή για την Οικονομία, τονίζοντας ότι "δεν υπάρχουν ιερά τοτέμ στη διαδικασία της κάθαρσης". Όσον αφορά στην κλήτευση του Κώστα Σημίτη, δεν το απέκλεισε, λέγοντας, ωστόσο, ότι "υποδείξεις στην εξεταστική επιτροπή δεν επιτρέπονται".

Ερωτηθείς για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα Κομισιόν - ΕΚΤ - ΔΝΤ, δήλωσε ότι η "κόκκινη γραμμή" αφορά στο συμφέρον του λαού.

Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ απέκλεισε το ενδεχόμενο ανασχηματισμού στην παρούσα χρονική συγκυρία, επεσήμανε, ωστόσο, πως "αυτό που χρειάζεται είναι επιτάχυνση και αποφασιστικότητα".

Ερωτηθείς, τέλος, εάν ο πρωθυπουργός δέχεται πιέσεις να τοποθετήσει στην κυβέρνηση συγκεκριμένα πρόσωπα, δήλωσε πως "όπου υπάρχει κρίση, πάντα τα συμφέροντα πιέζουν να προωθήσουν τους εκλεκτούς τους". Πρόσθεσε, όμως, ότι ο πρωθυπουργός αποδεικνύει καθημερινά τη δέσμευσή του στο συμφέρον του ελληνικού λαού και τόνισε ότι χαίρει της απόλυτης υποστήριξης της κοινοβουλευτικής ομάδας και όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Υπογράμμισε, παράλληλα, ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή χώρος για προσωπικές στρατηγικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com