Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Νέο δημαρχείο για το Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Στο νέο υπερσύγχρονο δημαρχείο έχουν μεταφερθεί πλέον όλες οι δημοτικές υπηρεσίες, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμος Πανοράματος Θεσσαλονίκης.


"Ένα από τα μεγάλα έργα που υποσχεθήκαμε υλοποιήθηκε, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που όλοι γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζει η ολοκλήρωση τέτοιων έργων στην πατρίδα μας. Παραδώσαμε μέσα στο 2010 στους συμπολίτες μας ένα υπερσύγχρονο δημοτικό μέγαρο που θα συγκεντρώνει όλες τις δημοτικές υπηρεσίες του Πανοράματος", δήλωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτετζίδης.

Ταυτόχρονα, απελευθερώθηκαν και θα αξιοποιηθούν, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, το κτίριο του παλαιού δημαρχείου, το παλιό δημοτικό σχολείο και το πολιτιστικό κέντρο, κτίρια με σπουδαία ιστορική σημασία στο κέντρο του Πανοράματος.

Το νέο δημαρχείο στεγάζεται σε συνολικό εμβαδό 5000 τετραγωνικών μέτρων, όπου εκτός από τις δημοτικές υπηρεσίες θα λειτουργεί και το νέο πολιτιστικό κέντρο του δήμου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα στάθμευσης στεγασμένου πάρκινγκ 150 ΙΧ. Το οικόπεδο είναι ιδιοκτησίας του δήμου εμβαδού 14 στρεμμάτων.

Για την εξυπηρέτηση των δημοτών το τηλεφωνικό κέντρο παραμένει το ίδιο (2313301001-3), όπως και τα τηλέφωνα όλων των υπολοίπων υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com