Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

«Οργή» ΠΑΟΚ για την απόσυρση της χορηγίας του ΟΠΑΠ

Μετά την απόφαση του ΟΠΑΠ ΑΕ να μην επιχορηγήσει το σύλλογο για τα βελτιωτικά έργα στην Τούμπα, έντονη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία με ανακοίνωσή της τονίζει ότι «έχει ανάγκη μόνο τη χορηγία της αγάπης του κόσμου της».


Η ανακοίνωση:

Η υπαναχώρηση της ΟΠΑΠ ΑΕ σχετικά με την επιχορήγηση για τα αναγκαία -για λόγους ασφαλείας- έργα στο γήπεδο της Τούμπας μας γεμίζει οργή κι αγανάκτηση, καθώς και απόλυτη βεβαιότητα ότι προήλθε από πολιτικές παρεμβάσεις.

Είχαμε εγκαίρως αντιληφθεί τις προθέσεις της Πολιτείας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πρόλαβε και μας το έδειξε η προηγούμενη κυβέρνηση και ο προηγούμενος υφυπουργός Αθλητισμού, που έμεινε προκλητικά στις υποσχέσεις και στα λόγια. Το βλέπουμε και τώρα...

Αν ο Υπουργός Πολιτισμού, ο υφιστάμενός του Γ.Γ. Αθλητισμού, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και η διοίκηση της ΟΠΑΠ ΑΕ θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο καταπολεμούν τη βία, περιμένουμε να κοπούν ΟΛΕΣ οι κρατικές χορηγίες σε ομάδες, οι οπαδοί των οποίων δημιούργησαν επεισόδια. Θα περιμέναμε την ίδια ευαισθησία στις τόσες αφορμές που σας δόθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν κι από άλλους συλλόγους.

Για ποιό λόγο πληρώνει σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ανικανότητα της Πολιτείας και των Αρχών να προβλέψουν ό,τι θα προέβλεπε κι ένα 10χρονο παιδί; Για ποιό λόγο ταυτίζεται ολόκληρος ο ΠΑΟΚ με 50-100 ανεγκέφαλους που δημιούργησαν επεισόδια στην πόλη της Λαμίας εκμεταλλευόμενοι την παντελή απουσία σοβαρής αστυνομικής δύναμης και επαρκούς σχεδίου δράσης, από τη στιγμή μάλιστα πως είναι γνωστό σε όλους ότι τέτοιου είδους «οπαδοί» έχουν αποβληθεί από το γήπεδο και τις εκδηλώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία; Μπορούμε άραγε με την ίδια λογική εμείς να σταματήσουμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας προς το Κράτος, επειδή οι πολιτικοί έφτασαν τη χώρα ένα βήμα απ' τη χρεοκοπία;

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταδικάσει τη βία με πράξεις. Έχουμε ξοδέψει χρήματα που δεν οφείλαμε για την επιπλέον ασφάλεια του γηπέδου μας. Τώρα, θα υποχρεωθούμε να επενδύσουμε τα αναγκαία κεφάλαια για την επισκευή του γηπέδου της Τούμπας και θα περιμένουμε από τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις υπόλοιπες ευθύνες τους και να δείξουν την ίδια ευαισθησία παντού.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόνο μια χορηγία έχει ανάγκη. Την συνεχή αγάπη του κόσμου μας, που με την οικονομική και ηθική στήριξη, μας κάνει να βλέπουμε πολύ μικρά, όσα εμπόδια κι αν μας βάλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

website counter
friend finderplentyoffish.com