Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Γιορτή της Τράτας στη Νέα Μηχανιώνα

Τους ψαράδες που επιστρέφουν ύστερα από ένα πολύμηνο ταξίδι στη θάλασσα, τιμάει ο δήμος Μηχανιώνας με τη «Γιορτή της Τράτας», που διοργανώνει στις 5 και 6 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο Πεύκων, με την υποστήριξη του ΚΕ.ΠΟ.ΘΕ. νομαρχίας Θεσσαλονίκης.


Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν το Σάββατο 5 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, με την απονομή τιμητικών διακρίσεων συμμετεχόντων στον 3ο διαγωνισμό του δήμου "Ομορφότερος Ανοιξιάτικος Κήπος". Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συναυλία με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια με το Χρήστο Πετρίδη και την παρέα του.

Την Κυριακή 6 Ιουνίου το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 9 με την 5η Χορωδιακή συνάντηση. Θα λάβουν μέρος οι χορωδίες: Χορωδία Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Μουδανίων, Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμωπίας "Ο Αρίων", Χορωδία Δήμου Επανομής, Χορωδία Μικρασιάτικου Συλλόγου Δήμου Ν. Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης και η Παραδοσιακή Χορωδία Δήμου Μηχανιώνας.

Το διήμερο των εκδηλώσεων θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας από "Κήπους" του δήμου Μηχανιώνας. Το Σάββατο 5 Ιουνίου, θα προσφέρονται δωρεάν άφθονες γαριδούλες μαγειρεμένες με ποικίλους τρόπους και άφθονη ρετσίνα – κρασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com