Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μέτωπο στο Μεταναστευτικό ανοίγει η Ν.Δ.

Αντανακλαστικά κατά της παρουσίας μεταναστών στην Ελλάδα επιχειρεί να ξυπνήσει ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναζητώντας νέο πεδίο αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση -ύστερα από τη συναίνεση στο ζήτημα της παιδείας και την «επίθεση φιλίας» Βενιζέλου για την οικονομία.



Ο Γ. Μιχελάκης έκανε λόγο για "καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου" η οποία προκαλεί ζημιά με τη μεταναστευτική πολιτική της "σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και των νόμιμων αλλοδαπών".

Συνδέει την παρουσία μεταναστών χωρίς χαρτιά με τη νομοθεσία για την υπό όρους νομιμοποίηση μεταναστών που διαμένου επί μακρό διάστημα στην Ελλάδα και αναφέρει: "Η Νέα Δημοκρατία έχει δεσμευθεί να καταργήσει άμεσα το νόμο Ραγκούση, που άνοιξε την 'κερκόπορτα' στους παράνομους μετανάστες και έχει μετατρέψει τη χώρα σε ξέφραγο αμπέλι”.

Αφορμή για την επίθεση έδωσε η επίκαιρη ερώτηση της γραμματέως μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ, Φωτεινής Πιπιλή, σύμφωνα με την οποία με την εφαρμογή του εργόσημου θα μπορούν να παίρνουν ΑΜΚΑ και μετανάστες που διαμένουν παράνομα στη χώρα, αλλά και οι καταγγελίες ότι άτομα αγνώστου εθνικότητας λαμβάνουν παράνομα συντάξεις χωρίς να το δικαιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com