Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Πεταλωτής: Δημοψήφισμα ακόμη και μέσα στο '11

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της ΝΕΤ ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γ. Πεταλωτής ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός θα ήθελε να διενεργηθεί δημοψήφισμα αν είναι δυνατόν και μέσα στο 2011.


«Είναι πολύ σημαντικό να δούμε το θεσμό των δημοψηφισμάτων, γιατί υπάρχει άμεση ετυμηγορία, σε ό,τι αφορά σε πολύ συγκεκριμένα ζητήματα τα οποία τίθενται. Σταματά να υπάρχει αμφισβήτηση, κατά πόσο αποφάσεις τις οποίες παίρνουμε σε όλα τα επίπεδα, πολιτικοί, αξιωματούχοι, είναι πραγματικά έκφραση της βούλησης του λαού», δήλωσε ο υφυπουργός στην ραδιοφωνική εκπομπή της ΝΕΤ.

Όπως μάλιστα είπε ο πρωθυπουργός θα ήθελε την διενέργεια δημοψηφίσματος -εφόσον είναι τεχνικά δυνατό- και μέσα στο 2011, με αφορμή τη συζήτηση του σχετικού πλαισίου που θα γίνει στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο Γ. Πεταλωτής είπε ακόμα ότι υπάρχει αγωνία στο εσωτερικό του κόματος του για την πορεία της χώρας αλλά μίλησε για εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ και ακόμα και οι πιο σκληρές τοποθετήσεις διαπιστώνουν την ανάγκη αυτής της πολιτικής.

Σε ερώτηση για τα κλειστά επαγγέλματα υπογράμμισε ότι θα πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως και είπε ότι η απελευθέρωση θα πρέπει να είναι πραγματική, έτσι ώστε να σταματήσει να υπάρχει - και δεν μιλάμε μόνο για τους ταξιτζήδες, αλλά για όλα τα κλειστά επαγγέλματα - η στρεβλή επαγγελματική ανάπτυξη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com