Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Οι «Αγανακτισμένοι» πρόλαβαν Μπουτάρη και εισαγγελέα

Να αποσύρουν οι ίδιοι τις σκηνές από την πλατεία του Λευκού Πύργου αποφάσισαν οι «Αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης οι οποίοι προγραμματίζουν λαϊκή συνέλευση στις 25 Αυγούστου ενόψει και των εγκαινίων της Διεθνούς Εκθέσεως.




Σε ανακοίνωση που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους οι "Αγανακτισμένοι της Θεσσαλονίκης", αναφέρουν «αν δήθεν το πρόβλημα είναι οι σκηνές τότε τις αποσύρουμε κρατώντας την υποδομή (γραμματεία, πρώτες βοήθειες και υλικοτεχνική υποστήριξη). Διατηρούμε αδιαπραγμάτευτα τον πολιτικό χαρακτήρα του κινήματός μας. Δεν θα σας δώσουμε καμία ευκαιρία να συκοφαντήσετε το κίνημά μας».

Προηγήθηκε δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στην ΕΤ-3 ο οποίος ανέφερε πως επικοινώνησε με τις εισαγγελικές αρχές για να δουν πώς θα χειριστούν το θέμα με τους "Αγανακτισμένους" και εάν θα απομακρύνουν τις σκηνές από την πλατεία του Λευκού Πύργου.

Οι "Αγανακτισμένοι" καλούν τους πολίτες σε λαϊκή συνέλευση στις 25 Αυγούστου στο Λευκό Πύργο για να «προετοιμάσουν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, «υποδοχή στον πρωθυπουργό και σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς στην πόλη στη Διεθνή Έκθεση το Σεπτέμβρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com