Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Συνελήφθη παιδίατρος του ΙΚΑ για δωροδοκία

Το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ φέρεται να πήρε 58χρονος παιδίατρος του ΙΚΑ Τούμπας, προκειμένου να εμβολιάσει ένα αγοράκι 3 ετών κι ένα κοριτσάκι 2 μηνών.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο παιδίατρος συνελήφθη σήμερα το πρωί. Χθες ο 37χρονος πατέρα των δύο παιδιών επιχείρησε να κλείσει ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών του μέσω του αριθμού 184 του ΙΚΑ. Ωστόσο, τον ενημέρωσαν ότι μπορούσαν να του κλείσουν ραντεβού για τέλος Σεπτέμβρη. Τότε απευθύνθηκε στον παιδίατρο, που διέθετε συμβεβλημένο ιδιωτικό ιατρείο με το ΙΚΑ, ο οποίος φέρεται να του ζήτησε το ποσό των 40 ευρώ για να κάνει τον εμβολιασμό, είτε στο ιδιωτικό του ιατρείο, είτε, παρακάμπτοντας τη διαδικασία των ραντεβού, στο ιατρείο του ΙΚΑ.

Ο 37χρονος απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, όπου προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό ευρώ και κανονίστηκε ραντεβού για σήμερα το πρωί, στο Ιατρείο του στο ΙΚΑ Τούμπας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, αφού έγινε ο εμβολιασμός των δύο ανηλίκων παιδιών, του παρέδωσε τα 40 ευρώ και στη συνέχεια οι αστυνομικοί μπήκαν στο ιατρείο του 58χρονου και κατόπιν έρευνας βρήκαν τα χρήματα και συνέλαβαν τον γιατρό, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com