Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Εικοσιτετράωρη απεργία έχει κηρύξει για σήμερα η ΟΤΟΕ που ζητά την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας και διαμαρτύρεται για τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την Εμπορική Τράπεζα

10:00 Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών διοργανώνουν διαβούλευση για τον επανασχεδιασμό του δικτύου Αστικών Συγκοινωνιών του Λεκανοπεδίου (Υπουργείο Μεταφορών )

10:00 Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί με τον Καναδό ομόλογό της, ενώ κατά τη συνάντηση θα υπογραφεί Συμφωνία Αποφυγής Διπλής Φορολογίας Ελλάδας - Καναδά (ΥΠΕΞ)

Στις 11 π.μ. στον Αγιο Μελέτιο στα Σεπόλια η νεκρώσιμος ακολουθία για τον ηθοποιό Σπύρο Καλογήρου. Η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο τοου Ωρωπού.

11:00 Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία εργαζομένων στον "Ελεύθερο Τύπο" (Καλλιρρόης 52)

11:00 Παρουσίαση ετήσιας έκθεσης 2008, από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Αρεοπαγίτη ε.τ.Λέανδρο Ρακιτζή (Κηφισίας 1-3 )

11:30 π.μ. συνεργασία του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, με την εκλεγμένη επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μαριέττα Γιαννάκου.

11:30 Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί με τον κ. Μάριο Μάουρο, προσωπικό εκπρόσωπο της προεδρίας του ΟΑΣΕ

11:30 Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη. Στις 11.30 θα έχει συνάντηση με τα σωματεία των εργαζομένων στον Οργανισμό 'Ύδρευσης και στη συνέχεια θα κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ.

11:30 Συνάντηση της γγ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων και της διοίκησης του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών και με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών (Περισσός)

12:00 Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνου με τον Πρέσβη του Ιράν

12.30 Επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος και του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιου για θέματα Δικαιοσύνης, Ελευθερίας και Ασφάλειας Ζάκ Μπαρό Jacques Barrot στη Σάμο. Θα περιηγηθούν στο γαλλικό πλοίο του Οργανισμού FRONTEX που βρίσκεται αγκυροβολημένο στο Βαθύ και συμμετέχει στις περιπολίες. Αμέσως μετά θα επισκεφθούν το χώρο παραμονής μεταναστών Σάμου παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών.

13:30 Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα επισκεφτεί η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Η κ. Πετραλιά θα ενημερώσει τον Πρόεδρο για την πορεία της Ασφαλιστικής Μεταρρύθμισης καθώς και για τα μέτρα τα οποία έχει λάβει η Κυβέρνηση κατά της ανεργίας και το σχέδιο δράσης για την προάσπιση των θέσεων εργασίας

14:30 Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στις 15:00 χαιρετισμοί Γ. Νταλ, Ι. Βαρβιτσιώτη, Κ. Καραμανλή, Δ. Σιούφα, Μ. Γιαννάκου, (Astir Palace Hotel)

15:00 Απολογισμός των εγκαινίων του Μουσείου της Ακρόπολης από τον υπουργό Πολιτισμού, Αντώνη Σαμαρά (Αμφιθέατρο Μουσείου Ακρόπολης)

18:00 Διαδήλωση διαμαρτυρίας στην ιρανική πρεσβεία από την "Παγκόσμια Πορεία Γυναικών-Ελληνικό Δίκτυο Γυναικεία Ομάδα Αυτοάμυνας" (Φάρος Ψυχικού)

18:00 Το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στον Κυπρίνο Έβρου θα επισκεφθούν ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για θέματα Δικαιοσύνης, Ελευθερίας και Ασφάλειας Jacques Barrot (Αλεξανδρούπολη/Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών)

18:30 Εκδήλωση του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) με θέμα ""Προκλήσεις οικονομικής πολιτικής". Κύριοι ομιλητές θα είναι ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ.Παπαθανασίου, η εκπρόσωπος τομέα Οικονομίας ΠΑΣΟΚ Λ.Κατσέλη (Αθήνα/Αίγλη Ζαππείου).

19:00 Παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Αλογοσκούφη "Η Ελλάδα μετά την κρίση". Ομιλητές θα είναι ο Κ. Χατζηδάκης, ο Ευ. Βενιζέλος, ο Γ. Δραγασάκης και ο Ν. Νικολάου (Αθήνα/Μεγάλη Βρετανία).

Επίσκεψη υπουργού Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη στην Λιθουανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com