Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009

Σύλληψη 27χρονου για παρενόχληση αεροσκαφών στο Ηράκλειο

Διώκεται για κακούργημα επειδή σημάδευε με στυλό- λέιζερ αεροσκάφος κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Ένας 27χρονος άεργος που συνελήφθη σε τροχόσπιτο της παραλίας του Καρτερού, διώκεται για κακούργημα επειδή σημάδευε μ' ένα στυλό- λέιζερ αεροσκάφος κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Το λέιζερ που δημιουργεί προβλήματα στη διαδικασία της προσγείωσης και μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ατύχημα, προκαλεί την ανησυχία των πιλότων που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Οι τελευταίοι συχνά εκφράζουν τα παράπονα τους στην ΥΠΑ.

Η Υπηρεσία ενημέρωσε


τις αστυνομικές υπηρεσίες του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, να εντοπίσουν τον 27χρονο στην παραλία του Κρατερού και να σημαδεύει με το λέιζερ αεροπλάνο.

Ακολούθησε η σύλληψη του και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το στυλό λέιζερ, η ακτίνα του οποίου μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 7 μίλια. Ο 27χρονος άεργος παραδέχτηκε ότι αυτός σημάδευσε ένα βράδυ με το λέιζερ όχι όμως και τις προηγούμενες φορές, που το έκανε ένας ανιψιός του -όπως υποστήριξε- στον οποίο ανήκει και το λέιζερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

website counter
friend finderplentyoffish.com