Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Μπάσκετ: στην Ευρωλίγκα ο Άρης

Στον προκριματικό γύρο της Ευρωλίγκας θα αγωνιστεί την ερχόμενη περίοδο ο Άρης. Ο Ζόρντι Μπερτομέου απέστειλε επιστολή στους Θεσσαλονικείς με την οποία ενημερώνει ότι η ουκρανική Άζοβμας Μαριούπολ δεν προκρόμισε τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή της και έτσι ο πρώτος επιλαχών, Άρης, θα πάρει τη θέση της.


Έτσι, οι "κίτρινοι" θα μπουν στην κληρωτίδα την επόμενη Τετάρτη (8/7) στη Βαρκελώνη. Μαζί του θα είναι ακόμη επτά ομάδες (ανάμεσά τους το Μαρούσι) οι οποίες θα διεκδικήσουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι οκτώ ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα δώσουν διπλούς αγώνες. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται σε πλέι οφ γύρο, με τους νικητές των διασταυρώσεων να παίρνουν την πρόκριση στην τελική φάση του θεσμού.

Η προοπτική συμμετοχής στην Ευρωλίγκα είναι σαφές ότι θα αλλάξει το σχεδιασμό του Άρη και θα φέρει αύξηση του μπάτζετ.. Παράλληλα, αποτελεί δικαίωση για τους ανθρώπους της ΚΑΕ, που έχουν καταβάλει σημαντικές προσπάθειες, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση της Ευρωλίγκας έπαιξε η ιστορία του συλλόγου και η δυναμική παρουσία του κόσμου.

Αδικημένοι, αντίθετα, εμφανίζονται οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα που θεωρούν ότι έπρεπε να δοθεί ευκαιρία και σε μδεύτερη ομάδα του ιστορικού σερβικού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com