Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Στη Βέροια αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις 14 «μπλόκα»

Στη Βέροια είναι στραμμένο σήμερα το ενδιαφέρον των αγροτών, καθώς εκεί συνεδριάζουν στις 3μμ εκπρόσωποι 14 μπλόκων της χώρας που εκπροσωπούνται στο Πανελλήνιο Συντονιστικό τους Όργανο. Θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.


Κλειστός παραμένει από χθες ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα, τον οποίο είχαν ανοίξει νωρίτερα οι αγρότες προκειμένου να "εκτονωθούν" οι ουρές χιλιομέτρων που είχαν σχηματίσει τα φορτηγά και από τις δύο πλευρές των συνόρων. Στο νομό Σερρών, επίσης, κλειστός παραμένει ο κόμβος των Κερδυλλίων, ενώ από τις 11 πμ οι αγρότες διέκοψαν την κυκλοφορία και στον κόμβο του Στρυμονικού.

* Η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) ανακοίνωσε πως δεν θα παραστεί στα εγκαίνια της 23ης έκθεσης “AGROTICA” που είναι προγραμματισμένα για το βράδυ της Τετάρτη 3/2. Κι αυτό όπως εξηγεί "σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, που έχουν ως αποτέλεσμα το πολυήμερο κλείσιμο των δρόμων". "Δυστυχώς οι κινητοποιήσεις των αγροτών έχουν εισέλθει στην τρίτη εβδομάδα, κρατώντας εγκλωβισμένους επιχειρηματίες και πολίτες. Παρά το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και πασχίζουν να επιβιώσουν, οι αγρότες εμφανίζονται αμετακίνητοι στις θέσεις τους" σχολιάζει η διοίκηση του ΒΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com