Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Θρίλερ με την εξαφάνιση της φοιτήτριας στην Κρήτη

Ανω – κάτω έκανε την Εκκλησία της Κρήτης, τις αρχές αλλά κυρίως την οικογένεια της 20χρονης σπουδάστριας Αγγελικής Σταυρουλάκη, ο ιερέας από το Ηράκλειο που εμφανίστηκε να γνωρίζει που βρίσκεται η αγνοούμενη και επί ώρες, μιλώντας με γρίφους, έδιδε ελπίδες για την τύχη της.


Η συμπεριφορά αυτή, οδήγησε συγγενείς και συγχωριανούς της 20Χρόνης σε μοναστήρι όπου πιθανολόγησαν ότι βρίσκεται, με φωνές και χτυπήματα στην πόρτα ξύπνησαν τις μοναχές και ζητούσαν να κάνουν έρευνα στα κελιά!
Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, παρενέβη και απέδωσε την ανάμειξη του ιερέα στη διάθεση του να βοηθήσει την οικογένεια που αναζητούσε το παιδί της ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε ότι η 20Χρόνη δεν βρίσκεται σε καμιά μονή της Κρήτης.
Οι συγγενείς της 20Χρόνης φανερά αναστατωμένοι, εκνευρισμένοι και κουρασμένοι επέστρεψαν στο χωριό τους. Η αγωνία τους συνεχίζεται καθώς σήμερα συμπληρώνονται 9 μέρες από τότε που έφυγε από το σπίτι της στην Αση Γωνιά για να πάει σε φαρμακείο στην Επισκοπή, αλλά εγκατέλειψε το αυτοκίνητο της και τα προσωπικά της είδη στον Πετρέ και χάθηκε. Το κινητό της τηλέφωνο έδωσε τελευταία φορά «στίγμα» την ίδια μέρα, λίγα χιλιόμετρα δυτικά από το σημείο της εξαφάνισης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com