Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις


*Κοινή επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του "Κόμματος Ευρωπαϊκή Αριστερά", Λόταρ Μπίσκι. Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, τον πρόεδρο της Βουλής, Μάριο Κάρογιαν και τους προέδρους των κομμάτων.

* Στις 10:30 π.μ. στο υπουργείο Οικονομικών, συνάντηση του υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του υφυπουργού, Φίλιππου Σαχινίδη, με τον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Ολι Ρεν.

* Στις 10:30 π.μ. στη Ρηγίλλης, συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ

* Στις 11 π.μ. στη Βουλή, συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, το υπουργικό συμβούλιο.

* Στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομίας (Νίκης 5-7) συνάντηση της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκας Κατσέλη, με τον Ευρωπαίο επίτροπο για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Ολι Ρεν.

* Στη 1 μ.μ. συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτζ.

* Στη 1 μ.μ. στη Ρηγίλλης, συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με τον προεδρείο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

* Στη 1:30 μ.μ. στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου, με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο.

* Στις 2 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μάρτιν Σουλτζ. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

* Στις 3:30 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρουμανίας, Τεοντόρ Μπακόνσκι.

* Στις 4:15 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Ολι Ρεν.

* Στις 4:30 μ.μ. στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς, για τη συνάντηση – την ίδια ώρα – του Επιτρόπου Ολι Ρεν με τον υπουργό Εργασίας, Ανδρέα Λοβέρδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com