Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Αρνείται τα περί σκανδάλων ο Β. Παπαγεωργόπουλος

Άδικες και συκοφαντικές επιθέσεις εις βάρος του, μέσα από κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, που επικαλούνται ψευδή στοιχεία, κατήγγειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με στόχο να μην κερδίσει η παράταξή του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.


Μίλησε για συμφέροντα, χωρίς να τα κατονομάσει, που προχωρούν σε διαρροές ψευδών ειδήσεων προκειμένου να επηρεάσουν και να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Στην προσπάθεια αυτήν εντάσσει και δημοσιεύματα, που αναφέρονται στο σκάνδαλο της υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ από τα Ταμεία του Δήμου, τα οποία χαρακτήρισε ψευδή και συκοφαντικά για τον ίδιο. Ως παράδειγμα ανέφερε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο υπάρχει οικονομικό πρόβλημα με την παραγγελία λογισμικού για τον Δήμο. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος υποστήριξε ότι δεν έγινε ποτέ παραγγελία λογισμικού και κάλεσε την Θ΄ ΔΟΥ να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία εντός της ημέρας.

Ο δήμαρχος απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη και την κάλεσε να βάλει τώρα μια τάξη "στην ιστορία των συκοφαντιών και της ακατάσχετης λασπολογίας".

Μίλησε, ακόμα, για προσπάθεια να οδηγηθούμε στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου με "διαρροές" από συγκεκριμένα κέντρα, καθώς θα γίνεται η εξέταση μαρτύρων για την υπεξαίρεση, σε προεκλογική περίοδο.

Διαμαρτυρήθηκε ότι πέρασαν 2 χρόνια και 2 μήνες από τότε που βγήκε στη δημοσιότητα η υπόθεση της υπεξαίρεσης και ακόμα δεν έχουν παραπεμφθεί από τη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά τις δημοτικές εκλογές.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν έχει τη στήριξη της Ν.Δ. ο κ. Παπαγεωργόπουλος δήλωσε ότι μιλάει ως εγκλεμένος δήμαρχος για τρεις θητείες και δεν χρειάζεται στήριξη από κανένα κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com