Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Πυρ ομαδόν κατά Παπαγεωργόπουλου από τη δημοτική αντιπολίτευση

Αντιδράσεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης προκάλεσε η καταγγελία του δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου ότι δυνάμεις του εσωτερικού και του εξωτερικού έχουν συνασπιστεί εναντίον του, με στόχο να μην κερδίσει η παράταξη του στις δημοτικές εκλογές.


Η επικεφαλής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ Χρύσα Αράπογλου κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τα οικονομικά σκάνδαλα, είπε ότι προκαλεί θλίψη η εικόνα του κ. Παπαγεωργόπουλου να καταρρέει και σημείωσε ότι η τελευταία υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει είναι να διευκολύνει τους ελέγχους στον Δήμο και «να σηκωθεί να φύγει».

«Να παραιτηθεί κι αν δεν έχει το θάρρος να το πράξει να απέχει από τα καθήκοντα του μέχρι τις εκλογές», ζήτησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη Γιάννης Μπουτάρης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Ανδρέας Κουράκης.

Οι πολιτικές ευθύνες ανήκουν σε όλη τη διοίκηση και τη δημοτική ομάδα του κ. Παπαγεωργόπουλου, τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ Αγάπιος Σαχίνης. Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και πρέπει να γίνει πολιτική εκκαθάριση τους από τους πολίτες, παρατήρησε ο δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος του ΛΑΟΣ Θωμάς Ακριβόπουλος κάλεσε τον δήμαρχο να κατονομάσει ποιοι του επιτίθενται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com