Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Τι ισχύει για τις τιμές των ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων και κάμπινγκ

Τις ελάχιστες τιμές που θα πρέπει να χρεώνουν οι επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων και κάμπινγκ στην χώρα, την περίοδο 01/04 - 31/12/2010 έδωσε στη δημοσιότητα με ανακοίνωση του το υπουργείο Τουρισμού. Με την εγκύκλιο του υπουργείου, αναφέρονται επίσης οι λεπτομέρειες που ισχύουν για τις τιμολογήσεις και τις επιπλέον χρεώσεις των δωματίων.


Όπως σημειώνει το υπουργείο, σχετικά με τα δωμάτια των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων, οι τιμές δεν μπορούν να είναι χαμηλότερες από τις παρακάτω, ενώ η διάρκεια της χαμηλής και της υψηλής περιόδου, μπορεί να επιλεχθεί από τον ιδιοκτήτη.

Στις ρυθμίσεις που θα ισχύουν, το υπουργείο αναφέρει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να χαρακτηρίζουν κάποια δωμάτια πλεονεκτικά ή μειονεκτικά και να βάζουν αυξημένες ή μειωμένες τιμές αντίστοιχα. Επίσης η προσθήκη κρεβατιού στο δωμάτιο ή σε διαμέρισμα φέρνει προσαύξηση της τιμής κατά 20% ή 10% αντίστοιχα ενώ δεν θα δηλωθούν τιμές για τρίκλινα δωμάτια, αλλά θα υπολογίζονται ώς αυτές των δίκλινων προσαυξημένες κατά 30%.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com