Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Sani Festival 2010 στη Χαλκιδική

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα για μερικούς από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν φέτος το καλοκαίρι στο «Sani Festival», στη Χαλκιδική.


Όπως ανακοινώθηκε, στην ενότητα "Jazz on the Hill" θα εμφανιστούν οι "Nils Landgren Funk Unit", "Youn Sun Nah", "Viktoria Tolstoy" και "Mare Nostrum" με τους Γιαν Λούνγκρεν, Πάολο Φρέσου και Ρίτσαρντ Γκαλιάνο.

Η ενότητα "Sounds of the World" είναι αφιερωμένη στη νέα μουσική σκηνή της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Βραζιλίας, όπως αυτή επηρεάστηκε από τις χώρες της Ιβηρικής Χερσονήσου. Σ’ αυτό το πλαίσιο, το φεστιβάλ υποδέχεται την Σέου, βραβευμένη τραγουδίστρια, που αιχμαλώτισε κοινό και κριτικούς, οι οποίοι την έχουν χαρακτηρίσει "το μέλλον της βραζιλιάνικης ποπ μουσικής", και το πορτογαλικό γκρουπ "Deolinda", με μουσικές επιρροές από όλους τους σημαντικούς καλλιτέχνες της παραδοσιακής μουσικής της χώρας, οι οποίοι τραγουδούν φάντος, όχι όμως στην κλασική τους μορφή.

"To φεστιβάλ είναι για μας μια διαρκής ερώτηση και συνεχής αναζήτηση για το ρόλο των επιλεγμένων καλλιτεχνών σ’ ένα πολιτιστικό τοπίο το οποίο συνεχώς αλλάζει. Σ’ αυτό το πλαίσιο, μας γεννάται μια διάθεση να παίρνουμε όλο και μεγαλύτερα ρίσκα, να αγκαλιάζουμε το άγνωστο...", τονίζει η καλλιτεχνική διευθύντρια της διοργάνωσης, Όλγα Ταμπουρή - Μπάμπαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com