Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

«Όχι» στην περικοπή δρομολογίων του ΟΑΣΘ, λέει η Νεάπολη

Την «αγανάκτηση» για την πρόταση του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ) να περικόψει τα δρομολόγια αστικών λεωφορείων τις Κυριακές, αλλά και την πρόθεση να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Νεάπολης Θεσσαλονίκης Ναθαναήλ Λαδόπουλος.


"Μία δυσάρεστη έκπληξη που προκάλεσε την έντονη αγανάκτησή μας ήρθε να προστεθεί στην ήδη απαράδεκτη κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών που εξυπηρετούν το δήμο Νεάπολης. Παρά τα επαναλαμβανόμενα αιτήματά μας για αύξηση των δρομολογίων αλλά και αντικατάσταση των παλαιών οχημάτων που εξυπηρετούν το δήμο μας, λάβαμε επιστολή του ΣΑΣΘ για την - απαράδεκτη πρόταση - μείωσης των δρομολογίων της λεωφορειακής γραμμής 25 τις Κυριακές", αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Νεάπολης, λίγες μέρες μετά το διορισμό νέου προέδρου στο Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών από την κυβέρνηση.

"Μια τέτοια ενέργεια", τονίζει ο δήμαρχος, "υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση που επικρατεί στη Νεάπολη και γενικότερα στη δυτική Θεσσαλονίκη, που αντιμετωπίζονται ως περιοχές β’ κατηγορίας. Σε περίπτωση υλοποίησης της πρότασης, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα υπάρξουν δυναμικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις από μεριάς του δήμου και των πολιτών, αλλά και η νομική υπεράσπιση των αυτονόητων δικαιωμάτων μας και υποχρεώσεων του ΟΑΣΘ. Από την πλευρά μας εξακολουθούμε να απαιτούμε την αύξηση των δρομολογίων καθώς και την αντικατάσταση του στόλου των οχημάτων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com