Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Άλλα 4 «ύποπτα» ποδοσφαιρικά παιχνίδια στην Ελλάδα

Μεγαλώνει ο κύκλος των «ύποπτων» ποδοσφαιρικών αγώνων στην Ελλάδα. Η ΕΠΟ ενημερώθηκε από την UEFA ότι πρέπει να διερευνηθούν άλλα τέσσερα παιχνίδια που διεξήχθησαν μετά τις 6 Φεβρουαρίου 2010. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στα τέσσερα αυτά ματς συμπεριλαμβάνεται και αγώνας της Σούπερ Λίγκας, συνολικά ο δεύτερος «ύποπτος» της μεγάλης κατηγορίας στους φακέλους που απέστειλε τους τελευταίους μήνες η UEFA.


Ο αγώνας αυτός φέρεται να έγινε μεταξύ 22ης και 26ης αγωνιστικής, ενώ τα άλλα τρία (νεότερα) «ύποπτα» ματς, είναι της Β’ Εθνικής. Συνολικά πλέον στην ΕΠΟ υπάρχει ενημέρωση από την UEFA για 27 αγώνες που ενδεχομένως «στήθηκαν» με τζίρο εκατομμυρίων στο στοίχημα. Οι 22 είναι της Β’ Εθνικής (του περσινού β’ γύρου και της φετινής σεζόν), οι 3 είναι του φετινού Κυπέλλου και οι 2 της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά, ακόμα και η δημοσιοποίηση του περιεχομένου των 4 φακέλων της UEFA, με βάση και την τελευταία τοποθέτηση του γγΑ, Π.Μπιτσαξή. Η αποκάλυψη μπορεί να γίνει στο πλαίσιο των ερωτήσεων που κατατέθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Βουλή, σχεδόν απ ‘όλα τα κόμματα και από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com