Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Βολές Παπαρήγα κατά κυβέρνησης, ΔΝΤ και Ευρωζώνης

Την εκτίμησή της ότι η ανάκαμψη του λαϊκού κινήματος «μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τα δικαιώματα των εργαζομένων» εξέφρασε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος. Εξαπέλυσε βολές κατά της κυβέρνησης, του ΔΝΤ και της Ευρωζώνης.


Αναφορικά με την κατάληξη των διαβουλεύσεων με το ΔΝΤ και την Ευρωζώνη, η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε: «Η τρόικα με το που μπήκε μέσα στο υπουργείο Οικονομίας άνοιξε τα εξής ζητήματα: Ελευθερία απολύσεων και ότι δεν μπορεί στην Ελλάδα να είναι τόσο, για αυτούς, μικρός ο αριθμός των απασχολουμένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις».

Και πρόσθεσε: «Το ΔΝΤ και η Ευρωζώνη ασχολείται με το τσάκισμα των λαϊκών κατακτήσεων και το τσάκισμα των λαϊκών αγώνων. Από εκεί και πέρα ό,τι και να δώσουν σημαίνει ότι θα δεσμεύσουν με ακόμα χειρότερα αντεργατικά μέτρα».

Για την κυβέρνηση υπογράμμισε: «Ιδού το τρομοκρατικό δίλημμα της κυβέρνησης: Ή παίρνουμε δάνειο και χάνει ο λαός κάθε δικαίωμα ή δεν παίρνουμε δάνειο και πάλι τα χάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com