Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Δεν νομοθετούν οι συνδικαλιστές υποστηρίζει ο Δ. Ρέππας

Να αφήσουν το συντεχνιακό τους όφελος έναντι του κοινωνικού συνόλου κάλεσε τους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς ο υπουργός Υποδομών, Δημήτρης Ρέππας με ομιλία του στη Βουλή.



«Είναι σαφές ότι τη νομοθετική πρωτοβουλία την έχει η κυβέρνηση. Σεβόμαστε τους συνδικαλιστές, αλλά δεν θα νομοθετήσουν αυτοί. Πρέπει να αφήσουν το συντεχνιακό κλαδικό όφελος προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Τίποτα δεν θα πάει καλά αν οι εργαζόμενοι δεν αναλάβουν πρωτοβουλίες ευθύνης και δεν αντιληφθούν ότι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι για να επιβραβεύουν τον πολίτη που τα επιλέγει» δήλωσε.

Πρόσθεσε πως το πρόγραμμα μετατάξεων του ΟΣΕ προχωρεί χωρίς προβλήματα και ότι οι αλλαγές είναι επίπονες, αλλά για το καλό όλων.

Όσον αφορά στις επικρίσεις για τις αυξήσεις των εισιτηρίων που ξεκινούν από αύριο, τόνισε πως η Αθήνα εξακολουθεί να έχει χαμηλό επίπεδο τιμών.

Πέραν των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θετικά εκφράστηκε για το σχέδιο νόμου και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τόνισε «οι ρυθμίσεις είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, το στοίχημα όμως της κυβέρνησης είναι αν θα εφαρμόσει αυτά που υπάρχουν στα χαρτιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com