Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Άτυπο debate υποψήφιων ευρωβουλευτών ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Τα ξίφη τους, ενόψει τον ευρωεκλογών, διασταύρωσαν σε ένα άτυπο «debate», που οργάνωσε η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στην Ελλάδα, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και Θεόδωρος Σκυλακάκης και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Μαριλένα Κοππά και Σταύρος Λαμπρινίδης από πλευράς ΠΑΣΟΚ



H κ. Κοππά δήλωσε ότι «οι ευρωεκλογές είναι ένα δημοψήφισμα, τόσο για την Ευρώπη, όσο και για την Ελλάδα» και πως «τα δύο κόμματα προσβλέπουν στην Ευρώπη, αλλά έχει μεγάλη σημασία τι χαρακτηριστικά θέλουμε να δώσουμε στην Ευρώπη» και επέκρινε την κυβέρνηση για βασικές τις επιλογές, «που οδήγησαν τη χώρα στην επιτήρηση και στο βασικό μέτοχο».

Ο κ. Κουμουτσάκος διαφώνησε με την προσπάθεια να δοθεί δημοψηφισματικός χαρακτήρας στις ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι «έτσι αλλοιώνεται, παραμορφώνεται και αναιρείται ο χαρακτήρας αυτών των εκλογών».

Ο κ. Σκυλακάκης τόνισε ότι οι ευρωεκλογές είναι κρίσιμες και ότι «όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, θα υπάρξει εσωτερικό μήνυμα». Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ επέκρινε το ΠΑΣΟΚ για την στάση του στο θέμα του Συμφώνου Σταθερότητας και σημείωσε ότι «η συμπεριφορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης θυμίζει το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ΄80».

Ο κ. Λαμπρινίδης τέλος, επέκρινε τη ΝΔ για το σπότ με τα παπαγαλάκια, ενώ προέβλεψε ότι «η ΝΔ θα χάσει με μεγάλη διαφορά» και εκτίμησε πως «η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού είναι ικανή να προκαλέσει πολιτικό σεισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com