Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Παρέμβαση εισαγγελέα - ΕΛΜΕ - ΠΑΣΟΚ για τα «παρατράγουδα» στην Καλαμάτα

ην διενέργεια έρευνας για το περίεργο περιστατικό που συνέβη στο υπόγειο ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου της Καλαμάτας στην διάρκεια των πανελληνίων εξετάσεων, διέταξε ο τοπικός εισαγγελέας, με σκοπό να διαπιστωθεί ποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση και αν αυτοί έχουν ποινικές ευθύνες.


Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, με αφορμή το περιστατικό που απασχόλησε την κοινή γνώμη σχετικά με τις Γενικές Εξετάσεις στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Φ. Μπουγάς», εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων απαιτεί, την πλήρη, ολόπλευρη και σε βάθος διερεύνηση του περιστατικού και την πλήρη απόδοση ευθυνών σε όλους όσους προσπάθησαν να υπονομεύσουν το κύρος των εξετάσεων.
"Καλούμε τον διενεργούντα την ΕΔΕ, να μην ορρωδήσει προ ουδενός και να αποδώσει δικαιοσύνη.
Η Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, θα παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή την όλη εξέλιξη της υπόθεσης και διαμηνύει προς πάσαν κατεύθυνση, ότι δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση και σε κανέναν , να κουκουλώσει το θέμα. Καλούμε επίσης τις Εισαγγελικές Αρχές, να επιληφθούν το γρηγορότερο δυνατόν της υποθέσεως και να την διαλευκάνουν πλήρως και στο ποινικό της μέρος" -τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com