Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Οδομαχίες για την Εγνατία Οδό

Για «προεκλογική φιέστα», έκανε λόγο ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Δημοσίων Έργων, Γιάννης Μαγκριώτης, με αφορμή την τελετή για την ολοκλήρωση της Εγνατίας Οδού, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, παρουσία του πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής και ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς.



"Η Εγνατία Οδός είναι έργο ιδιαίτερης εθνικής, αναπτυξιακής και περιβαλλοντικής σημασίας. Την προηγούμενη δεκαετία, με την γρήγορη κατασκευή της, ανέτρεψε τα σενάρια για την «Παραεγνατία». Η Εγνατία οδός είναι ένα έργο, για το οποίο είμαστε περήφανοι στο ΠΑΣΟΚ. Και είμαστε περήφανοι, γιατί εμείς δημιουργήσαμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την υλοποίησή του, δηλαδή αξιόλογη χρηματοδότηση και σύγχρονες δομές διοίκησης", σημείωσε ο Γιάννης Μαγκριώτης, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία του έργου.

Παράλληλα, ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ καταγγέλει ότι, μεταξύ άλλων, η "κυβέρνηση της ΝΔ υποβάθμισε την ποιότητα της κατασκευής, καταστρατήγησε τους κανόνες της ορθής διαχείρισης των εθνικών και κοινοτικών πόρων και μείωσε τους ρυθμούς χρηματοδότησης του έργου, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι ρυθμοί κατασκευής του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com