Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Στη δικαιοσύνη κατά του Χρ. Πρωτόπαπα θα προσφύγει ο Σ. Τσιτουρίδης

Στη δικαιοσύνη κατά του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής για τα ομόλογα Χρήστου Πρωτόπαπα ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει ο Σάββας Τσιτουρίσης, μετά την παραπομπή του στην Προκαταρκτική.


Με επιστολή του προς την εξεταστική επιτροπή, που κοινοποίησε και προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Σάββας Τσιτουρίδης αναφέρει ότι προτίθεται να πράξει το ίδιο και για όποιους συνεχίσουν να τον συκοφαντούν μέσα από παράνομες και αντισυνταγματικές διαδικασίες.

Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

"Μετά από πολύχρονες δικαστικές έρευνες αλλά και πολύμηνες εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής στη δυσάρεστη αυτή υπόθεση των ομολόγων δεν προέκυψε ούτε ένδειξη κεντρικού πολιτικού σχεδιασμού ούτε στοιχεία για οποιαδήποτε μορφή δικής μου εμπλοκής. Παρ’ όλ’αυτά κάποιοι επιμένουν να αναζητούν τυχόν δικές μου ποινικές ευθύνες, αμφισβητώντας έτσι και υπονομεύοντας τη δικαιοσύνη ή ακόμα χειρότερα, προσπαθώντας να την υποκαταστήσουν. Σε αυτήν την προκλητική και αυθαίρετη απόπειρα συκοφάντησης, σπίλωσης και παραπληροφόρησης είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω. Σήμερα σας αποστέλλω υπόμνημα, το οποίο αναδεικνύει πλήρως ανακρίβειες, ψέματα, αυθαίρετα και επιλεκτικά συμπεράσματα.

Σε επιβεβαίωση των προειλημμένων αποφάσεων και της βούλησης κάποιων να με συκοφαντήσουν, επισημαίνεται ότι σε 247 σελίδες πορισμάτων δεν υπάρχει ούτε προσδιορισμός κάποιου αδικήματος ούτε έστω μια αναφορά διάταξης νόμου που να ισχυρίζονται οι εγκαλούντες ότι παραβιάστηκε από εμένα.

Ασφαλώς μετά από αυτό, είμαι αναγκασμένος να προσφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη εναντίον του κ. Χρήστου Πρωτόπαππα, όχι μόνο για να προστατεύσω τον εαυτό μου από την κατάχρηση εξουσίας που άσκησε ως Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, αλλά, κυρίως να συμβάλω, όπως ματαίως επιχειρώ να κάνω από την πρώτη στιγμή, στην αναζήτηση της αλήθειας στην υπόθεση της αγοράς δομημένων ομολόγων του ελληνικού δημοσίου και των ελληνικών τραπεζών από Ασφαλιστικούς Φορείς. Αλήθεια, η οποία δεν μπορεί να διασφαλισθεί και να αναδειχθεί σε όλο το εύρος της μέσα από τις επιλεκτικές και επικίνδυνες ατραπούς, τις οποίες επέλεξε κατά πλειοψηφία η Εξεταστική Επιτροπή. ".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com