Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Φορτωμένο το τελευταίο υπουργικό του 2010

Δώδεκα θέματα αναμένεται να συζητηθούν στο σημερινό υπουργικό, τελευταίο για το 2010, το οποίο θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, στις 12:00.
Αναλυτικά τα θέματα που θα εξεταστούν έχουν ως εξής:1. Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών και άλλες διατάξεις (Κ. Σκανδαλίδης)

2. Αναδιάρθρωση των Δομών Υποστήριξης του Παιδαγωγικού, Εκπαιδευτικού και Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Αν. Διαμαντοπούλου)

3.Πειραματικά - Πρότυπα Σχολεία (Αν. Διαμαντοπούλου)

4. Τροποποίηση Συστήματος Εκπόνησης Μελετών, Εκτέλεσης Δημοσίων Έργων και Σύσταση Αρχής Ελέγχου Μελετών και Έργων (Δ. Ρέππας)

5. Αναμόρφωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας και άλλες διατάξεις (Γ. Κουτρουμάνης)

6.Σύσταση Αρχής Καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (Χ. Καστανίδης)

7. Προσχέδιο νόμου για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση (Γ. Ραγκούσης)

8. Εισήγηση για έκδοση διαπιστωτικής πράξης λήξης της θητείας των Γενικών Γραμματέων των Περιφερειών - Εισήγηση για τους διορισμούς Γενικών Γραμματέων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων (Γ. Ραγκούσης)

9. Σύσταση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Χρ. Παπουτσής)

10. Σύσταση Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και άλλες διατάξεις (Χρ. Παπουτσής)

11. Προστασία του Ανταγωνισμού (Μ. Χρυσοχοϊδης)

12. Απλοποίηση της αδειοδότησης τεχνικών επαγγελματικών και μεταποιητικών δραστηριοτήτων και επιχειρηματικών πάρκων και άλλες διατάξεις (Μ. Χρυσοχοϊδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

website counter
friend finderplentyoffish.com