Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Απολογείται μουσουλμάνος που κατηγορείται για κατασκοπία

Στον ανακριτή απολογείται την Παρασκευή 30χρονος μουσουλμάνος από την Αλεξανδρούπολη, που κατηγορείται για κατασκοπία. Ο νεαρός φωτογράφος συνελήφθη την Κυριακή στην Σαμοθράκη, έχοντας στην κατοχή του 400 φωτογραφίες από στρατιωτικές εγκαταστάσεις.


ο 30χρονος μουσουλμάνος φέρεται ότι φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και υποδομές στρατηγικής σημασίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο νεαρός φωτογράφος συνελήφθη έπειτα από παρακολούθηση δύο μηνών. Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, ο 30χρονος ομολόγησε αρχικά ότι έβγαζε τις φωτογραφίες, κατόπιν υποδείξεως αγνώστων, και τις πωλούσε.

Στην ομολογία του, την οποία στη συνέχεια ανασκεύασε, μεταξύ άλλων φέρεται να είπε: «Δούλευα για την μητέρα πατρίδα μου, την Τουρκία».

Ο συνήγορός του Γιάννης Μπάρκας δήλωσε ότι «το αδίκημα της κατασκοπίας δεν πληρούται» και ότι «οι φωτογραφίες αυτές δεν ήταν κάτι το απόρρητο».

Την Πέμπτη, ο εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της κατασκοπίας, σε βαθμό κακουργήματος, και την Παρασκευή, ο 30χρονος απολογείται στον ανακριτή.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι σοβαρή και δεν έχει σχέση με άλλες συλήψεις που έχουν γίνει κατά καιρούς στον Έβρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com