Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Λούκα Κατσέλη: «Στόχος να μην αναβάλουμε απλά μια προαναγγελθείσα ελληνική χρεοκοπία»

Την ανάγκη άμεσης δημοσιονομικής εξυγίανσης στη χώρα μας και την ταυτόχρονη λήψη μέτρων στήριξης των επενδύσεων και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας επισημαίνει η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News. Διαφορετικά «θα αναβάλουμε μια προαναγγελθείσα εθνική χρεοκοπία», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Κατσέλη.


Ή υπουργός Οικονομίας μιλά για τις σχέσεις με τον Θ.Πάγκαλο και απαντά στα όσα λέγονται και γράφονται περί τριβών με αφορμή το θέμα του ΟΛΠ, σημειώνοντας ότι η συνεργασία της τόσο με τον κ. Πάγκαλο , όσο και με τον κ. Ανωμερίτη είναι γόνιμη.

Την ίδια ώρα απευθύνει μήνυμα "σε όλους αυτούς που καλλιεργούν την εικόνα ότι υπάρχουν διχογνωμίες στο οικονομικό επιτελείο", σημειώνοντας: "Όσοι τροφοδοτούν σενάρια περί δήθεν συγκρούσεων στο οικονομικό επιτελείο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι προκαλούν μεγάλη ζημιά όχι σε εμένα, στο ΠΑΣΟΚ, ή στην κυβέρνηση, αλλά στην εθνική οικονομία."

Η κ. Κατσέλη συνδέει άμεσα αυτές τις "διαρροές" με την εξυπηρέτηση των κερδοσκοπικών συμφερόντων. "Ας μην παίζουμε το παιχνίδι των καλοθελητών των διεθνών αγορών, που εξαπολύουν κερδοσκοπικές επιθέσεις στα ελληνικά ομόλογα", τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com