Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Χάρης Καστανίδης : «Η Δικαιοσύνη μπορεί να επεμβαίνει, χωρίς την υπόδειξη κανενός»

Σαφές είναι το μήνυμα του υπουργού Δικαιοσύνης προς τους αγρότες των μπλόκων που παρακωλύουν τις μετακινήσεις. Ο Χάρης Καστανίδης δηλώνει, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Free Sunday» ότι «ο πολιτικός και συνδικαλιστικός αγώνας δεν μπορεί να περιλαμβάνει χρήση μέσων ή ενέργειες, που μπορούν να αξιολογηθούν και ποινικά».


Στις περιπτώσεις ποινικά ελέγξιμων ενεργειών, η Δικαιοσύνη μπορεί να επεμβαίνει χωρίς την υπόδειξη κανενός, διευκρινίζει ο κ. Καστανίδης και αναφερόμενος στο πως ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις των αγροτών τονίζει: "Ορισμένοι αγρότες αποφάσισαν να στήσουν μπλόκα, χωρίς να έχει προηγηθεί διάλογος με την κυβέρνηση και μάλιστα, καλούσαν την υπουργό να πάει στα μπλόκα να κάνει διάλογο, χωρίς με αυτόν τον τρόπο να αντιλαμβάνονται ότι οι θέσεις τους δεν γίνονται κατανοητές από κανέναν έλληνα πολίτη".

Ταυτόχρονα καλεί τον "ξεσηκωμένο" αγροτικό κόσμο "να λάβει υπόψη του τη βαρύτατη οικονομική κρίση, που αντιμετωπίζει η χώρα...και να κατανοήσει ότι υπάρχουν κι άλλες κοινωνικές τάξεις με προβλήματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com