Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Να κλείσουν οι «αμαρτωλοί λογαριασμοί» ζητούν βουλευτές της Ν.Δ

Δεν είναι λίγοι οι βουλευτές της Ν. Δ, που ζητούν να κλείσουν πια για το κόμμα τους οι «ανοιχτές υποθέσεις» της διακυβέρνησης του Κ.Καραμανλή και ειδικότερα να δοθούν στις εξεταστικές επιτροπές για το Βατοπέδι και τη Siemens όλες οι διευκρινήσεις για «ενόχους» και «αθώους» νεοδημοκράτες. Ενδεικτικές οι συνεντεύξεις των Γεράσιμου Γιακουμάτου και Βασίλη Μιχαλολιάκου.


Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο Βασίλης Μιχαλολιάκος σημειώνει χαρακτηριστικά ότι "πολλές επιλογές του Κ. Καραμανλή πρόδωσαν και τη δική του εμπιστοσύνη και τις προσδοκίες των ανθρώπων της Ν.Δ, αλλά και του ελληνικού λαού". Επιμμένοντας στην ανάγκη να δοθούν διευκρινήσεις για την ευχαριστήρια επιστολοή του Κ. Καραμανλή στον Μ.Χριστοφοράκο σημειώνει με νόημα πως "η επιστολή ποτέ δεν γράφεται από εκείνον που την υπογράφει". Καρφώνοντας ευθέως το πάλαι ποτέ πρωθυπουργικό περιβάλλον ο κ., Μιχαλολιάκος δηλώνει κατηγορηματικά ότι "δεν έχουν λόγο να συνυπάρχουν αυτοί που τίμησαν τη Ν.Δ και αυτοί που πρόσβαλαν τη Ν.Δ". Ωστόσο, όταν ερωτάται εάν λύση είναι οι διαγραφές τονίζει ότι ο ίδιος είναι κατά αυτού του μέτρου και προσθέτει ότι σαν έρθει η ώρα θα τους αποβάλει η ίδια η κοινωνία.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" εμφανίζεται ακόμη πιο κατηγορηματικός για τα λάθη του παρελθόντος: "Ο Κ.Καραμανλής έδειξε εμπιστοσύνη σε επίορκους και λαθρεπιβάτες", τονίζει ο κ.Γιακουμάτος, χωρίς πάντως να κατονομάζει τους "αμαρτωλούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com