Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

«Πριμοδοτούνται» οι πρώην εργαζόμενοι της Ολυμπιακής

Διαδικασίες για την απασχόληση στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση των περίπου 3.500 πρώην εργαζόμενων της Ολυμπιακής, που δεν απορροφήθηκαν στη νέα εταιρεία και δεν συνταξιοδοτήθηκαν προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών.


Με εγκύκλιο που αναμένεται να εκδοθεί από τον Γιάννη Ραγκούση, οι φορείς που αντιμετωπίζουν επείγουσες ανάγκες σε προσωπικό θα κληθούν να λάβουν υπόψη τους ότι μπορούν να αξιοποιήσουν τους ανέργους της Ολυμπιακής. Ταυτόχρονα ο υπουργός διευκρίνισε ότι οι προσλήψεις για τις προκηρύξεις που ήδη "τρέχουν" θα γίνουν με το νέο σύστημα που προβλέπει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο σύντομα θα ψηφιστεί από τη Βουλή.

Αναφορικά δε, με το "πάγωμα" των προσλήψεων για το 2010 ο κ. Ραγκούσης επανέλαβε ότι αφορά όλο το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, συμπεριλαμβανομένης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ εξαιρούνται μόνο οι τομείς υγείας, παιδείας και ασφάλειας.

Επίσης, ο Γ. Ραγκούσης σημείωσε ότι θα τηρηθεί στο ακέραιο η δέσμευση της κυβέρνησης για την ψήφο των μεταναστών στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, ενώ σχετικά με το θέμα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης διευκρίνισε ότι θα επαναξεταστεί εκ του μηδενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com