Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


17η Υπουργική Σύνοδος ΟΑΣΕ, Αθήνα/Εγκαταστάσεις Ξιφασκίας Επίσκεψη Κ. Παπούλια στην Τσεχία

Στις 09:00 Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου "Η ώρα της Ελληνικής Οικονομίας" (Αθήνα/Ιντερκοντινενταλ)

- 13:00 υπουργός Μεταφορών Δ.Ρέππας.

- 15:00 Υπουργός Εσωτερικών Γ.Ραγκούσης.

-15:30 Υπουργός Τουρισμού Π.Γερουλάνος

- Υπουργός Αμυνας Ευ. Βενιζέλος

- αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς

Στις 10:30 Αρχίζουν οι εμβολιασμοί όλων των πολιτών για τη νέα γρίπη (Θεσσαλονίκη/Μοναστηρίου 15)

Στις 11:00 Εκδήλωση του Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια, με θέμα την παρουσίαση της έκδοσης των πρακτικών του διεθνούς συνεδρίου " Η κλιματική αλλαγή ως πρόκληση για τις μελλοντικές γενιές" (Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής)

Στις 12:00 Συνέντευξη Τύπου για τον πλήρως ανακαινισμένο εκθεσιακό χώρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα (Θεσσαλονίκη/Μουσείο Μακ.Αγώνα)

Στις 12:00 Συνέντευξη Τύπου του Ιδρύματος Ωνάση με θέμα τα Διεθνή Βραβεία Ωνάση για το Δίκαιο και τα Γράμματα, που θα απονεμηθούν στις 14/12 στο Παρίσι (Αθήνα/ξενοδοχείο "Αθενς Πλάζα")

Στις 12:00 Συνέντευξη Τύπου για το φεστιβάλ Κουβανικού Κινηματογράφου που οργανώνουν η Ταινιοθήκη της Ελλάδας και η κουβανική πρεσβεία (Αθήνα/"Ιανός")

Στις 12:00 Συνάντηση νέου προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά με Ντ. Μπακογιάννη ( Αθήνα/Ρηγίλλης)

Στις 13:00 Συνέδριο Stat Bankμε θέμα "Green Economy" -Θα μιλήσει μεταξύ άλλων η υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού Α.Γκερεκου (Αθήνα/King George )

Στις 13:30 Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος θα παραστεί σε εκδήλωση, όπου θα διανέμεται από ειδικά σταντ, ενημερωτικό υλικό για το AIDS, στην πλατεία Αριστοτέλους ( Θεσσαλονίκη)

Στις 15:00 Συνάντηση υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Ματζελή και υφυπουργού Μ. Καρχιμάκη με εκπροσώπους ροδακινοπαραγωγών (Αθήνα/υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης)

Στις 16:30 Κοινή συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, οργανώνουν ο Τομέας Εθελοντισμού της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης και ο Τομέας Οργανωτικού της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ (γραφεία Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α' Θεσσαλονίκης) (Θεσσαλονίκη)

Στις 18:00 Παρουσίαση του βιβλίου "Το σιδερένιο θηρίο" του Χρίστου Καλουντζόγλου (Αθήνα/ΕΣΗΕΑ) Στις 18:30 Παρουσίαση του λευκώματος "Η Κομμουνιστική Διεθνής, 1919 - 1943" από τον Φάνη Παρρή. Την εκδήλωση διοργανώνει η ΚΟΘ ΚΚΕ και οι εκδόσεις "Σύγχρονη Εποχή" (Θεσσαλονίκη/Προξένου Κορομηλά 51 - ΕΔΟΘ)

Στις 19:00 Το Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών του ΑΠΘ διοργανώνει εκδήλωση για να τιμήσει τον καθηγητή Ν. Μουτσόπουλο, στην αίθουσα τελετών της Φιλοσοφικής Σχολής (Θεσσαλονίκη/ΑΠΘ )

Στις 19:30 Η "Γιορτή των Αγγέλων". Ο δήμαρχος θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Θα ακολουθήσει συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη (Θεσσαλονίκη/πλ. Αριστοτέλους)

Στις 19:30 Ημερίδα "Βέλτιστες πρακτικές για τη συνύπαρξη ανθρώπων και μεγάλων σαρκοφάγων ζώων (αρκούδα - λύκος)" από την Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ και την ΚΑΛΛΙΣΤΩ (Καλαμπάκα/Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com