Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

«Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τις πολιτικές, όχι τα πρόσωπα»

«Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τις πολιτικές και όχι για τα πρόσωπα. Η Νέα Δημοκρατία καταδικάστηκε πρόσφατα στις εκλογές από το λαό κι εμείς αποκτήσαμε μια ισχυρή αυτοδυναμία με την οποία προχωράμε».


Αυτό ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή, όταν ρωτήθηκε αν η εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της Ν.Δ. ευνοεί την κυβέρνηση. Επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού και του νέου προέδρου δεν υπήρξε ακόμα και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο μεταξύ, νέα επίθεση στην προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. για την κατάσταση στην οποία παρέδωσε την οικονομία εξαπέλυσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις της, θα μείνει πιστή στο πρόγραμμά της, γιατί ενδιαφέρεται πρωτίστως όχι μόνο για την ευημερία των αριθμών και των μεγεθών, αλλά για την ευημερία των πολιτών και της χώρας.

Αναφορικά με τη συνεδρίαση του Ecofin, παρουσία του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο κ. Πεταλωτής είπε ότι σ' αυτήν τη συνεδρίαση η χώρα θα κριθεί για όσα έκανε η κυβέρνηση της Ν.Δ. απ' τον Ιούνιο και μετά. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα κριθεί από τα κοινοτικά όργανα τον επόμενο Φεβρουάριο που θα έχει στο μεταξύ καταθέσει και το Πρόγραμμα Σταθερότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com