Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Θεσσαλονίκη: Βαρύτατο κατηγορητήριο για συλληφθέντα στα επεισόδια

Αντιμέτωπος με βαρύτατο κατηγορητήριο είναι 26χρονος που συνελήφθη χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μπροστά από την πύλη εμπορίου της ΔΕΘ μετά τις εκδηλώσεις εορτασμού για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αργά το απόγευμα στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τις πράξεις της απλής συνέργειας σε έκρηξη και κατοχής εκρηκτικών υλών, της απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της πρόκληση διακεκριμένης φθοράς, της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών, της διατάραξη κοινής ειρήνης και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο νεαρός, που παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή φέρεται να συμμετείχε σε ομάδα κουκουλοφόρων, τα μέλη της οποίας - πετώντας διάφορα αντικείμενα - προκάλεσαν ζημιές στα γραφεία, εκδοτήρια και φυλάκια της εισόδου της ΔΕΘ, σε φωτεινούς σηματοδότες, σε καρτοτηλέφωνα, σε κουβούκλια στάσεων λεωφορείων του ΟΑΣΘ σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού, καθώς και σε σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

1 σχόλιο:

  1. Μόνον έναν έπιασαν ;;;Τόσοι "ινδιάνοι" και κοπρόσκυλα μπαίνανε στο πανεπιστήμιο με σακίδια φορτωμένα....... μόνον έναν πιάσανε ;;; Αυτός θα πληρώσει για τα σπασμένα ;;; Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
website counter
friend finderplentyoffish.com