Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Κατσέλη: Ενίσχυση μικρών επιχειρήσεων με 65 εκατ. ευρώ από κοινοτικό πρόγραμμα

Μέτρα για την τόνωση της ρευστότητας της αγοράς και τη συγκράτηση των τιμών σε χαμηλά επίπεδα ετοιμάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτλίας. Μέτρα τα οποία δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.


Η υπουργός Λ. Κατσέλη συναντήθηκε με το προεδρείο της ΕΣΕΕ και σύμφωνα με τις πληροφορίες μέσα στη σύσκεψη έκανε γνωστό ότι σχεδιάζει κοινοτικό πρόγραμμα προϋπολογισμού 65 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των μικρών και πολύ μικρών εμπορικών επιχειρήσεων.
Ταυτόχρονα η υπουργός σημείωσε ότι θα αναληφθούν και πρωτοβουλίες για τη διατήρηση των χαμηλών τιμών.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Δ. Αρμενάκης επισήμανε ότι έχει περιοριστεί η κατανάλωση λόγω της κρίσης, ενώ τόνισε την ανάγκη της άμεσης ενίσχυσης με ρευστότητα της αγοράς.

Ταυτόχρονα ζήτησε από την υπουργό να επιμηκυνθεί η περίοδος σφραγίσματος των επιταγών αλλά και μέτρα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των επιχειρηματιών που μπαίνουν στον "ΤΕΙΡΕΣΙΑ".
Εξάλλου, το προεδρείο της ΕΣΕΕ ζήτησε την άρση της ρύθμισης για διενέργεια προσφορών πριν την περίοδο των εκπτώσεων και την πραγματοποίηση προσφορών τέσσερις φορές το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com