Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Νέο χειρότερο μαρτύριο προαναγγέλλει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ

Για ένα «νέο χειρότερο μαρτύριο» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος αναφερόμενος στα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση.



“To μαρτύριο στο οποίο υποβάλλεται ο ελληνικός λαός και ιδίως οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι ενόψει του περίφημου δεύτερου μνημονίου ή μεσοπρόθεσμου προγράμματος δεν έχει τέλος", τόνισε ο Γ. Παναγόπουλος.

Πρόσθεσε δε ότι "προβλέπεται άγρια φοροεπιδρομή περικοπή κοινωνικών, εργασιακών, ασφαλιστικών δικαιωμάτων μετατρέπεται η εργασία και τα δικαιώματα σε λάστιχο και βεβαίως κυοφορείται εκποίηση του δημοσίου πλούτου και κυρίως των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών που δίνουν ποιοτικά κοινωνικά αγαθά και σε προσιτή τιμή όπως το νερό και ο ηλεκτρισμός".

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ εξέφρασε τη διαφωνία των συνδικάτων σ’ αυτήν την πολιτική και τόνισε ότι οι εργαζόμενοι θα αντισταθούν με κάθε τρόπο.

Όπως τόνισε στις 4 Ιουνίου θα οργανωθεί συλλαλητήριο στην Ομόνοια, ενώ στις 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί απεργία απ’ όλες τις υπό ιδιωτικοποίηση επιχειρήσεις. Παράλληλα ο Γ. Παναγόπουλος ανέφερε ότι σχεδιάζεται γενική απεργία στις 15 του ίδιου μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com