Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ραγκούσης: «Η Ελλάδα είναι σε πόλεμο»

«Η ΝΔ παίζει πολιτικό παιχνίδι, την ώρα που η Ελλάδα είναι σε πόλεμο» δήλωσε στο Mega, o υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης κάνοντας σκληρή κριτική στη στάση της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά.


Ο Γ. Ραγκούσης αναφερόμενος στο ζήτημα των πρόωρων εθνικών εκλογών τόνισε πως αυτές εξαρτώνται από τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. "Έάν το αποτέλεσμα των εκλογών δώσει τη δυνατότητα στον κ. Σαμαρά να πει ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν έχουν τη νομιμοποίηση, τότε η χώρα θα μπει σε αστάθεια και αδιέξοδα δεν υπάρχουν, θα αποφασίσει ο λαός" είπε χαρακτηριστικά.

"Η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο και η Νέα Δημοκρατία αντί να είναι εναντίον των εχθρών μας, επιτίθεται στα 'οπλα' και τα 'πυρομαχικά' μας, χτυπώντας πισώπλατα τον ελληνικό λαό" ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών και συμπλήρωσε: "Εάν η αντιπολίτευση ισχυριστεί ότι η κυβέρνηση καταψηφίστηκε για την πολιτική της, τότε θα αναγκαστούμε να ρωτήσουμε τον ελληνικό λαό εάν καλώς κάνουμε και πολεμάμε για την επιβίωση ή εάν καλώς κάνει ο κ. Σαμαράς και πολεμάει το μηχανισμό στήριξης της χώρας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com